Голям фонтан правят на площада в Якоруда

Снимка: Община Якоруда
Снимка: Община Якоруда

Жегите не спират ремонтите на централния площад и градската градина в град Якоруда. Строителството е по проект „Реконструкция и обновяване на площад и градска градина“ УПИ III и УПИ V, кв., 67 по плана на град Якоруда. Стойността му е 867 388, 01 лева. Финансирането е осигурено по постановления на Министерски съвет. Изпълнител на обществената поръчка е „Билдинг компани“ ЕООД - село Дъбница, община Гърмен, с управител Бисер Узунов.

Строително-монтажните работи включват подмяна на съществуващата паважна настилка с нова, разрушаване на двата шадравана и изграждане на един голям фонтан. Ще се изгради нова осветителна инсталация, ще се подменят всички водопроводни решетки и оттоци и ще се реконструират съществуващите цветарници. Предвидени са повече зелени площи и засаждането на дървета и допълнителна храстова и почвопокривна растителност като част от визията на общината за  по-зелен и красив град.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини