Младежи и ветерани играят футбол на ново игрище в Брежани

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Децата и младежите в симитлийското село Брежани вече спортуват на ново игрище. Новата придобивка се използва и от футболните ветерани. В двора на старото училище бе изградена модерна площадка за футбол с изкуствено покритие.

Игрището бе направено със собствени средства от общинския бюджет на община Симитли. Инвестицията бе предвидена в годишния план и е по искане на местните хора в село Брежани. Младежите лично пожелаха от общинския кмет Апостол Апостолов да имат хубаво място за спорт.

Новото спортно съоръжение, което бе официално открито в края на миналия месец, се радва на голям интерес сред младите жители на Брежани. А често на игрището си дават среща и ветераните, които преди години са защитавали футболната чест на симитлийското село.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини