Полицаи гонят и стрелят по микробус в Самоков, вътре намират кон

Снимка: бТВ
Снимка: бТВ

Полицаи стреляха по микробус в ромската махала на Самоков по време на акция. В него вместо следи от престъпление, униформените открили кон, предаде БТВ.

От МВР обясняват, че стрелбата е била с гумени патрони и до нея се е стигнало, след неподчинение на полицейско разпореждане от страна на шофьора. В момента тече проверка на действията на униформените.

Докато собственикът на буса е бил разпитван, близките му окупирали районното полицейско управление в Самоков в негова подкрепа.

„Не е реагирано по човешки начин. Стреляно е със 7-8 куршума. В буса имаше коне. От работа се прибират хората. Това ли е човечеството на полицаите?“, питат близките му. 

Жена от махалата добави: „Те са ги гонили, понеже са помислили, че има крадени дърва вътре. И са утрепали детето вътре от бой“.

„Може да видят, не да трепат хората с пушката в главата. Ако бяха мъжете вътре, трябваше тях да ги боят. Откъде накъде ще ги бият?“, чудят се потърпевщите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини