Гери-Никол пее на тютюнджийския събор във Ваклиново

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

На сцената на юбилейното петнадесето издание на Събора на тютюнопроизводителите в сатовчанското село Ваклиново ще пеят не само местни самодейци, но и много гост-изпълнители. На събитието се очакват между 20 000 и 30 000 души.

В първата вечер музикалната програма ще открият певиците Ива и Велислава Костадинови, които са внучки на народната певица Гуна Иванова. След тях Крисия ще зарадва присъстващите със своите песни. И в трите дни ще пеят стотици самодейци от община Сатовча.

Кулминацията на музикалните изяви ще е в събота вечерта. Първи ще пее Хамид Имамски, след него на сцената ще се качи Милко Бошнаков. Финалът на вечерта е за любимката на тийнейджърите – Гери-Никол.

В неделния ден от 12,00 часа гостите на събора ще чуят концерта на народната певица Гуна Иванова. По същото време ще започне надпреварата по канадска борба, а в 13,00 часа ще се проведат атрактивни народни борби.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини