Концерт на БГ Радио променя движението утре в Благоевград

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Временна организация на движението ще бъде въведена в Благоевград в съботния ден, но след 16,00 часа заради Черешова задушница. Ограничението е по повод втория голям концерт на БГ Радио в града, който ще е в парк „Македония”. Това важи за всички моторни превозни средства, както и за масовия градски транспорт. Движението до 16,00 часа в събота няма да бъде ограничавано.

Автомобилите и автобусите ще преминават както обикновено и в двете посоки на улица „Александър Стамболийски“. След 16,00 часа обаче в участъка от кръстовището на улицата с булевард „Свети Димитър Солунски“ до кръговото кръстовище с улица „14 полк“ движението ще бъде спряно, като забраната ще важи до 06,00 часа на 16.06.2019 г. Определен е обходен маршрут - по булевард „Васил Левски“ и улица „Джеймс Баучер“.

Целта на общинското ръководство е да гарантира здравето и живота на гражданите, както и безпроблемното движение на моторни превозни средства. Община Благоевград апелира жителите и гостите на града да бъдат внимателни и толерантни на пътя.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини