БСП в Пиринско застава зад Корнелия Нинова

Снимка: БСП - Областен съвет
Снимка: БСП - Областен съвет

Областният съвет на БСП Благоевград заяви категоричната си подкрепа за Корнелия Нинова със специална декларация. 

На проведеното вчера редовно заседание на Областния съвет на БСП Благоевград социалистите са направили подробен анализ на резултатите от изминалите европейски избори. Посочена е нарасналата подкрепа  за БСП – с 3 500 гласа повече, в сравнение с предишните избори. Най-високи са резултатите в общините Гоце Делчев и Кресна. Там БСП е първа политическа сила, като убедително бие ГЕРБ.

На заседанието е приета и декларация, в която социалистите от Пиринско категорично изразяват своето „несъгласие със евентуални вътрешно партийни избори и смяна на лидера."

„За нас основният приоритет в момента е да насочим всичките си усили към предстоящите избори за кметове и общински съветници, които изискват много работа и организация„, са категорични социалистите.

„Областният съвет на БСП – Благоевград призовава своите съпартийци и ръководството да проявят разум и да си дадат ясна сметка колко скъпо ще струва на партията провеждането на избори за лидер в този момент. За нас е недопустимо да пожертваме бъдещия ни успех и да предадем нашите избиратели в името на неясни цели, неоправдани амбиции и егоистичен реваншизъм", заявяват социалистите в своята декларация.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини