Разследват пожар в автосервиз в Сандански

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Разследват се причините за голям пожар, вилнял тази нощ и унищожил напълно автосервиз в Сандански. Най-вероятно е извършен умишлен палеж, за случая вече е уведомена районната прокуратура в града.

Огънят е тръгнал минути след 03,00 часа, а сигнал за инцидента е подаден на телефон 112 в 03,19 часа.Екип на РС ПБЗН-Сандански е пристигнал на мястото на инцидента и е започнал да гаси пожара. Въпреки намесата на пожарникарите огнената стихия е унищожила цялото оборудване на автосервиза, като са нанесени поражения по жилищната кооперация до обекта и по един лек автомобил, паркиран до автосервиза. При пожара няма пострадали хора. Стойността на нанесените щети и причините за пожара са в процес на установяване.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини