Фотоизложба представя почетните граждани на Благоевград

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Днес ще бъде открита фотоизложба, посветена на почетните граждани на община Благоевград. Събитието ще е в 17,00 часа в Регионален исторически музей. То се организира по инициатива на обществения посредник на община Благоевград - доц. д-р Валентин Василев, и Детски парламент.  

Благодарение на фотографиите присъстващите ще се запознаят с видните граждани, допринесли за развитието на Благоевград и утвърждаването му като културен и образователен център. От Детски парламент са подготвили и анотации за дейностите на почетните граждани, които ще бъдат разказани по време на откриването на изложбата. В знак на признателност инициаторите на експозицията са приготвили плакети-грамоти, които ще бъдат връчени на почетни граждани и техни роднини.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини