Звездите на БГ Радио с два големи концерта в Благоевград

Звездите на БГ Радио с два големи концерта в Благоевград

Емоционалните реакции, коментари и страсти след връчването на Годишните Музикални Награди на БГ РАДИО 2019 на грандиозната церемония в зала Колодрум в Пловдив още не са отшумели, а БГ Радио вече готви две нови забележителни музикални събития.

Единственият град носител на статуетката за БГ Град посланик на българската музика, Благоевград посреща звездите от Годишни Музикални Награди на БГ Радио в парк Македония за два концерта на 14 и 15 юни.

Участие в празничния концерт на 14 юни /петък/ ще вземат БГ Вдъхновителите на 2019 Братя Аргирови, Графа, Deep Zone Project, Jeremy?, Милена и нейната група, RAFFI, Свилен Ноев, Сигнал. На 15 юни в събота на голямата сцена в парк Македония излизат БГ Дебют за 2019 4Magic, DARA, Деница Караславова, Дивна, Искрен Тончев (Искрата), Михаела Филева, Pavell&Venci Venc’, Поли Генова и Стефан Илчев. Своеобразни домакини на концертите ще бъдат Рафи, Поли Генова и любимият глас от БГ Радио Наско Стоянов. Концертите са с вход свободен и начален час 20:00.

Същият уикенд CITY TV става ефирен домакин на церемонията по връчване на Годишни Музикални Награди на БГ Радио 2019. В събота на 15 юни от 20:00 и в неделя, 16 юни, от 12:00, най-обичаната музикална телевизия в България ще излъчи пълен запис на бляскавата церемония от европейската столица на културата за 2019 – Пловдив. 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини