Камен Донев представя хитов моноспектакъл в Благоевград

Камен Донев представя хитов моноспектакъл в Благоевград

Един от най-обичаните български актьори Камен Донев ще постави хитовия моноспектакъл Лекция № 2 - “ВЪЗГЛЕДИТЕ НА ЕДИН УЧИТЕЛ ЗА ВСЕОБЩАТА ПРОСВЕТА” на благоевградска сцена. Представлението ще се играе на 14 юни от 18.00 часа в зала „Пейо Яворов“.

Втората лекция е посветена на всеобщата просвета. Построена аналогично на предишния спектакъл, със същия дидактичен характер и абсолютна невъзможност да бъде преразказана. В продължение на два часа Камен Донев редува скороговор на различни езици, житейски мъдрости с английски валс, грузински танц, диско, суинг, ария от Риголето, прескача от стихове на Неруда до битови сцени. Моноспектакълът гарантира на публиката смях и незабравими емоции.. Билети се предлагат на касата на зала „Пейо Яворов“. Резервации могат да бъдат направени и на тел.“ 0884 115 138.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини