Левскари с футболен турнир в Симитли в подкрепа на 24-г. Станислав

Снимка: Община Симитли, архив
Снимка: Община Симитли, архив

Левскари от град Симитли и региона, футболни фенове с големи сърца организират благотворителен турнир в общинския център. 15 отбора ще играят, за да дадат надежда на 24-годишния Станислав Ильовски, който е голям фен на „Левски”. Младият мъж е на прага да сбъдне голямата си мечта в живота – да стъпи на краката си.

„Синият” празник е на утре 2 юни, с начало в 10.00 часа на стадиона в Симитли. Надпреварата се организира съвместно с Асоциацията „Levski family” и общината.

Blue brothers Simitli, Young boys, Uncensored team 1914, Ultras Levski Blagoevgrad, Завинаги сини-Гоце Делчев, Синята подводница, Локомотив, Вива, Левски Крупник, Левски-Черниче, Рила-Осеново, Сини герои-Сливница, Сините от Луковит, Ботушите и Гайдите ще играят интригуващи мачове. Отборите са разпределени по пет в група.

След груповата фаза ще се играят полуфиналните мачове и големият финал. До полуфинал ще стигнат първите отбори от всяка група и най-добрият втори отбор. Организаторите очакват много публика на стадион „Арена“ Симитли, за да се съберат повече средства за лечението на Станислав.

1500 лева вече са събрани от такса правоучастие от отборите. Кутии за дарения ще има поставени на няколко места на стадиона.

Парите се събират за четвъртата процедура за Станислав Ильовски с преливане на стволови клетки и последваща терапия. Първата я плати семейството, втората и третата процедура се финансира от иницативата „Пролет за Станислав“ – кампанията на всички в Симитли. Лекарите са категорични, че Станислав се повлиява на интервенцията и има реални шансове да се изправи и да стъпи на крака.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини