Чилик, ламатка и топорман играха деца в парка на Сандански

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

По повод Деня на детето  – 1 юни, Археологически музей, община Сандански и „Парк-хотел Пирин” организираха куп игри и забавления днес за всички малки и пораснали деца в парк „Свети Врач“.

„Чилик джумак“, „Ламатка“, „Топорман“, „Чучулига“ бяха сред игрите, които забавляваха всички хлапета сред хладнината на парка. Малчуганите, които играха и се веселиха, получиха и много лакомства и изненади за техния празник.

Празничните прояви, посветени на най-усмихнатия ден продължават и тази вечер в 20:00 ч. при къщичката на баба Яга в парка, където младежите от „ПОМОГНИ БЕЗ ПРИЧИНА” организират лятно благотворително кино на открито с любимото филмче на малки и големи „Аладин“.

На 1 юни община Сандански подарява на своите деца разходка с любимото влакче. Маршрутът е в градския парк, а малчуганите ще могат да се повозят безплатно до обяд.

Община Сандански е подготвила и друга изненада – всички посетители на зоокъта в Сандански ще имат възможността отблизо да видят любимите на всички животни по новопостроената въздушна алея, която преминава през цялото местообитание на кенгурата, муфлоните, елените, сърните.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини