ДПС закри предизборната кампания с хиляден митинг в Краище

Снимки: ИлинденПрес
Снимки: ИлинденПрес

ДПС закри предизборната си кампания с хиляден митинг в Краище. Хора от цялата област се стекоха в най-голямото село на община Белица, за да подкрепят кандидат-депутатите за Европейски парламент на ДПС. Площадът се оказа тесен за всички, които искаха да видят водения от Мустафа Карадайъ отбор.

„Европа има нужда от нас. Ние трябва да помогнем на Европа за пресичането на ксенофобията, омразата и разделението, противопоставянето. Ние трябва да предложим нашия модел. Моделът на толерантността, моделът на уважението към всички“, заяви от трибуната лидерът на ДПС.

На площада в Краище той представи кандидатите на ДПС за евроизборите.

„В листата си залагаме на младите хора, но и на хората с опит, които ще дадат много на България в Европарламента“, увери Карадайъ.

Карадайъ отправи и апел за обединение. “Нашата сила е в единството. На тези избори да дадем заявка в нашата родина, че това, което се случва в общините, там, където управлява ДПС, трябва да се случва и в другите региони на държавата. Да заявим смяната на тази националистическа власт. Нашето единство е ДПС“, заяви Карадайъ.

Кметът на община Белица – Радослав Ревански, бе посрещнат от множеството с бурни аплодисменти. Той призова за активност в изборния ден и припомни всички инфраструктурни проекти, реализирани в общината благодарение на подкрепата на Парламентарната група на ДПС.

По-късно събитието продължи с концерт на фолк дивите Есил Дюран и Мария.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини