Обновена социална кухня в Банско открива министър Петков

Снимка: Община Банско, архив
Снимка: Община Банско, архив

Министърът на труда и социалната политика – Бисер Петков, ще открие официално утре от 11:00 часа в град Банско реновираната социална кухня към Домашния социален патронаж. Социалното заведение се намира на улица “Радон Тодев” №14 и ще изхранва социално слаби хора от общината.

В програмата на визитата на социалния министър е включено и посещение на Социалното предприятие за производство на пликове, което осигурява заетост за уязвими групи хора. Министър Петков ще бъде гост и на Дневния център за деца с увреждания „Здравец“, както и на потребителите на Защитени жилища 1 и 2.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини