Студенти на ЮЗУ с достойно представяне на олимпиада по маркетинг

Снимка: ЮЗУ
Снимка: ЮЗУ

Младите комуникационни и маркетинг специалисти от Югозападния университет „Неофит Рилски“-Благоевград се представиха достойно в десетото издание на Националната олимпиада по маркетинг (НОМ 2019), организирана от УНСС.

Честта на ЮЗУ защитиха два екипа студенти от катедри „Мениджмънт и маркетинг“, „Връзки с обществеността“ и „Финанси и отчетност“. Съревнованието премина в изключително динамична среда, като времето за решаване на реалния казус бе ограничено. Участниците презентираха своите аргументирани решения пред жури и имаха възможност да осъществят ползотворни неформални срещи и да положат основите на бъдещи научно-практически инициативи.

Ли Джъхон, Емилия Златкова, Слави Кадийски, Елвира Далакова, Цветомир Борисов и Мартина Христова доказаха, че имат отлична теоретична подготовка и практически умения.

Форумът ежегодно среща студенти и представители на бизнеса с идеята да се провокира творческото мислене и да се демонстрират придобитите знания, умения и компетенции от обучението в образователните програми.

Студентите от Югозападния университет се подготвяха за олимпиадата под ръководството на гл. ас. д-р Динка Златева, гл. ас. д-р Любомира Христова и д-р Радослав Владов.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини