Децата на Краище ще спортуват на нова и модерна спортна площадка

Радослав Ревански
Радослав Ревански

На модерна спортна инфраструктура ще се радват жителите и децата на най-голямата махала в село Краище, община Белица  - Бимбашова махала.

Днес кметът на Община Белица - Радослав Ревански, подписа договор за изграждане на мултифункционална спортна площадка в населеното място, чиято стойност е 97 200 лева.

"Чувствам се доволен и одухотворен от подписания днес договор, защото с изграждането на спортната площадка изпълнявам поетия си ангажимент към хората, живеещи в Бимбашова махала на най-голямото село в общината – Краище. Радвам се, че успяхме да спечелим поредния проект в полза на хората. Жителите, и най-вече децата на селото, заслужават да растат здрави и жизнени, ангажирани в ежедневието си със спортни изяви и дисциплини  върху модерна спортна инфраструктура“, сподели градоначалникът Ревански. Той припомни, ч с такива модерни бази вече разполагат селата Горно Краище, Дагоново и Бабяк, а на стадиона в град Белица бе направен ремонт. "С изграждането на спортна инфраструктура доказвам, че мисля за младите, за тяхното здраве и за въможността да спортуват на модерни съоръжения", каза още управникът на Белица.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини