Андрей Новаков: Целта ни е животът на хората да е по-добър!

Снимки: Пресцентър
Снимки: Пресцентър

Това, което хората искат, е да има работни места. Ето защо моите усилия и на всички колеги са фокусирани именно върху това. Смятам, че най-много ще помогнем на Бяла Слатина, ако намерим тези от вас, които няма да търсят работни места, а ще създават. Вие сте едни от най-трудолюбивите в този край. Целта ни е държавата да става по-богата, а животът на хората - по-добър. Това заяви вчера кандидатът за евродепутат от ГЕРБ – Андрей Новаков, в Бяла Слатина.

Той присъства и на откриването на предизборната кампания в Оряхово. „Към момента България разполага с 14,5 млрд. лв., така че да продължат да се развиват  българските общини. Предложеният от мен и одобрен от ЕП бюджет за България след 2020 г. възлиза на близо 18 млрд. лева или с 8% повече от предходния програмен период”, каза Новаков.

Той разкри, че друго одобрено предложение е европейското съфинансиране да остане 85 % за най-бедните и слабо развити региони. Обезлюдяващите региони също ще получават преференциално финансиране при облекчен режим с безплатна техническа помощ от Европейската комисия. „С положителност можем да кажем, че пакет „Мобилност“ не беше приет. Нашата цел бе той да остане за гласуване при формирането на следващ парламент, защото беше изключително несправедлив“, категоричен бе Новаков.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини