Кола с майка и дете излетя в река Места

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Майка и дете пострадаха тази нощ, след като колата им излетя в буйните води на река Места. Инцидентът е станал в района на село Кремен, община Банско.

Сигналът за катастрофата е подаден около 01.00 часа. Близките се обадили и съобщили, че по-рано вечерта 43-годишната Л. Т. от Благоевград и 14-годишният й син тръгнали от Гоце Делчев към дома си в областния център. Семейството се притеснило, тъй като майката и момчето не отговаряли на мобилните си телефони.

Полицията веднага предприела издирване и не след дълго е установено, че автомобилът е паднал в реката при отбивката за село Кремен.

Майката и детето са извадени от водата и са настанени в болницата в Разлог с различни наранявания, но без опасност за живота.

Най-вероятната причина за инцидента е несъобразена скорост. Жената е изгубила контрол над управлението и е излетяла в реката.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини