Връчват дипломите на 529 абсолвенти от Стопанския факултет на ЮЗУ

Снимка: ЮЗУ, архив
Снимка: ЮЗУ, архив

На тържествена церемония на 2 май от 11:00 ч. в Аулата на Югозападния университет „Неофит Рилски“ в Благоевград ще бъдат връчени дипломите на абсолвентите от Стопанския факултет. Дипломи за висше образование ще получат 294 бакалаври и 235 магистри от специалностите „Стопанско управление“, „Туризъм“, „Финанси“, „Счетоводство и контрол“, „Маркетинг“, „Международни икономически отношения“, „Икономика на публичната сфера“, „Счетоводно-финансов мениджмънт“, „Управление на проекти“, „Мениджмънт и маркетинг на международния бизнес“, Международен туризъм“, „Управление и развитие на човешките ресурси в стопанския сектор“, „Мениджмънт на хотелиерската и ресторантьорската дейност“ и др.

По традиция отличниците на випуск 2018 ще получат плакет на Югозападния университет „Неофит Рилски“ за показаните високи резултати в процеса на своето обучение.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини