Плувкиня от Благоевград постави национален рекорд

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

За първи път в историята на Плувен клуб GD "Sport"-Благоевград бе спечелена шампионска титла при жените на 1500 метра свободен стил. Това стана с постигането на нов национален рекорд за девойки младша възраст, както и с вицешампионска титла на 800 метра свободен стил. Големият шампион в плуването на Благоевград е Калина Захариева, която постигна време от 18:04:33.

Огромен успех постигна и Денислав Койков с две трети места в мъжка конкуренция на 1500 метра и 800 метра свободен стил. Това е най-големият успех за плувен клуб “GD Sport”- титла и две призови места при мъже и жени. Държавно отборно първенство по плуване за мъже и жени се проведе в столицата София.  

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини