Оцветяват пейки на емблематични места в Благоевград

Снимки: Община Благоевград
Снимки: Община Благоевград

Красиви пейки са разположени на емблематични места в Благоевград. Общо 180 нестандартни съоръжения за отдих ще радват жителите и гостите на града, като част от тях вече са завършени. Пейките ще бъдат с различни и впечатляващи цветове. Такива ще има в Градската градина, квартал „Вароша и на алеята за парк „Бачиново“. 

С реализиране на идеята кметът д-р Атанас Камбитов цели да превърне Благоевград в още по-приветлив и привлекателен за жители и туристи. Преди дни беше направена и красива арт инсталация от цветни пеперуди пред търговския център „LARGO MALL”. Предстои да бъде поставена цветна арка от чадъри по главната пешеходна улица.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини