Прокурор Иван Гешев с лекция пред студенти в ЮЗУ

Снимка: ЮЗУ, архив
Снимка: ЮЗУ, архив

Заместник-главният прокурор във Върховна касационна прокуратура - Иван Гешев, ще посети утре Югозападния университет „Неофит Рилски” в Благоевград.

Магистратът пристига по покана на висшето учебно заведение, което продължава традицията да кани известни личности да четат лекции на студентите. Темата на лекцията на зам.-главния прокурор е „Актуални проблеми в Наказателния кодекс в Република България”.

Събитието ще се проведе във вторник от 10:30 ч. в зала 313 на Учебен корпус №6. На публичната лекция ще присъстват не само студенти, но и преподаватели, журналисти и граждани.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини