ФК „Изтребител” ще играе безплатно на стадиона в Ново Делчево

Снимка: Община Сандански, архив
Снимка: Община Сандански, архив

Футболен клуб „Изтребител” от санданското село Ново Делчево ще ползва безвъзмездно в стадиона в населеното място през следващите 10 години. Това решение взе общинският съвет в Сандански. Местният парламент прие имотът, който е публична общинска собственост, да се предостави без пари на местния футболен отбор.

На стадиона ще се провежда тренировъчна дейност, както и официални мачове. Теренът е 17,1 декара, върху него е изградена съблекалня на един етаж със застроена площ от 62 квадратни метра.

Ръководството на ФК „Изтребетил” се задължава да осигури финансови средства за поддръжката на имота – ремонт на съблекалнята, подобряване на тревната площ, изграждане на поливна система и укрепване на оградата на стадиона.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини