Изградиха 1000 кв. м. тротоари в Грамада

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Дългогодишен проблем за жителите на квартал „Грамада“ беше решен. Изградени са тротоарни участъци по предложение в кампанията „ТИ ПРЕДЛОЖИ! КМЕТЕ НАПРАВИ!“

Тротоарни участъци с обща площ близо 1000 кв.м., вече са изградени в квартал „Грамада“. Те са по продължение на част от улиците „Зеленка“ и „Евтим Драганов“. Поставени са тротоарни плочки и бордюри.

С изграждането на тротоарните настилки вече е решен един дългогодишен проблем за жителите на квартал „Грамада“. Местата, на които са изградени тротоарните участъци са ключови, тъй като са разположени на един от входовете на града.

В Бюджет 2019 на Община Благоевград са заложени 510 000 лева за изпълнение на предложенията .

Предстои да бъдат изпълнени стотици предложения, сред които изграждане на улична инфраструктура, на детски и спортни площадки, облагородяване на пространства и други.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини