Катастрофа на пътя Разлог-Предел отне живота на млад шофьор

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

21-годишен водач на лек автомобил загина при тежка катастрофа на пътя между град Разлог и прохода Предел. Сигнал за трагичния пътен инцидент е подаден днес около 13:30 часа на телефон 112. Лек автомобил „Пежо“, шофиран от 21-годишен водач от град Разлог, се движел в посока на прохода Прдел.

Изведнъж на десен завой шофьорът загубил контрол над управлението на колата, която излязла встрани от пътното платно и се проеобърнала. В резултат на инцидента водачът на автомобила е починал на място. Пристигнали са екипи на полицията и Спешен център. Пострадалият е транспортиран с линейка до болницата в Разлог, където е починал от тежките си травми. На местопроизшествието се извършва оглед от разследващи. Те трябва да устоновят и причината, довела до кървавата катастрофа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини