Деца посрещнаха пролетта с дефиле на приказни герои в Сандански

Снимки: Община Сандански
Снимки: Община Сандански

„Децата са цветята на планетата” - под това мото малчугани от Детска градина „Пролет” дефилираха по главната улица на град Сандански по повод Деня на пролетта. Хлапетата предизвикаха много положителни емоции сред жители и гости на населеното място.

С партньорството на родителите на децата от детската градина, които им осигуриха карнавални костюми, те се представиха като герои от различни приказки създадоха неповторима празнична атмосфера.

Близо два часа улиците бяха изпълнени със завладяващ детски смях и радостни възгласи на възрастните. Децата се забавляваха и дадоха най-красивия старт на пролетта в Сандански със своите усмивки и хубавата си инициатива.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини