С благотворителен базар подкрепят кухнята за бедни в Благоевград

Снимка: Община Благоевград
Снимка: Община Благоевград

Благотворителен базар „От сръчните ръце на мама“ ще се проведе в Благоевград. Той  ще бъде подреден пред сградата на Община Благоевград на  22 март /петък/ от 10.00 часа до 16.00 часа. Благотворителната инициатива е в подкрепа на доброволческата кухня за бедни към църква „Св. Николай“ в град Благоевград.

Кухня за бедни отвори врати през 2016 година. Тя е разположена в църквата „Св. Николай Летни”. Председател на настоятелството е енорийският свещеник отец Светослав Кючуков. Средствата, с които се издържа кухнята, се осигуряват от дарители и благотворителни кампании.

Базарът се провежда за поредна година в Благоевград. Организатори на събитието са Общински съвет по наркотични вещества- Благоевград и Православен информационен център на Неврокопска света митрополия.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини