Банско отново събра дипломатическия елит на България

Снимки: Община Банско
Снимки: Община Банско

За 10-а поредна година в Банско се проведе ски - състезание за дипломати и официални български представители за Купата на министъра на външните работи Екатерина Захариева. Състезанието бе организирано с любезното съдействие на посланика на Република Австрия Андреа Вике и посланика на Румъния Йон Гъля.

Под връх Тодорка представителите на Дипломатическия корпус премериха сили в няколко категории. Министър Захариева  връчи награди в някои от категориите с пожелание тази традиция догодина отново да събере дипломатите в Банско. Кметът на града домакин - Георги Икономов, също награди някои от участниците, като им пожела успех. Преди награждаването градоначалникът показа отлични ски умения и успя да впечатли, както останалите състезатели, така и всички гости.

Юбилейното десето издание на състезанието за Купата на министъра на външните работи премина при отлична организация и добро време за ски.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини