Даниела Савеклиева откри изложба с благодорна кауза за Скребатно

Снимки: Пресцентър
Снимки: Пресцентър

Народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ - Даниела Савеклиева, организира благотворителна инициатива днес в парламента.
Заедно с  жители на гърменското село Скребатно представиха традиционни ръчно изработени изделия на изложба-базар под надслов "Да върнем вярата и духа в Скребатно". При пожар на 9 януари тази година изгоря сградата, приютяваща читалището, кметството и пенсионерския клуб на населеното място. "Горда съм да посрещна днес в Народното събрание пазителите на традициите и гордия български дух. От най-малките до най-възрастните участвате в дейността на читалището. И въпреки сполетялото ви бедствие, само месец по-късно вие отбелязахте достойно 100-годишнината от неговото учредяване. Вашата кауза трябва да бъде кауза на всеки един от нас", с тези думи Даниела Савеклиева откри благотворителния базар.

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията - Цветан Цветанов, обяви, че парламентарната група на ГЕРБ дарява 5000 лева на с. Скребатно. Гостите от Скребатно се срещнаха и с председателя на Народното събрание - Цвета Караянчева. Посетителите благодариха на г-жа Савеклиева за възможността да представят своите изделия пред народните представители и за помощта, която парламентарната група на ГЕРБ ще окаже на селото за възстановяване на читалището.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини