Родителите на вандал възстановиха щетите на потрошения амфитеатър край Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

Родителите на вандал, който счупи интерактивната дъска за рисуване в амфитеатъра на панорамната алея в местността „Голак“, възстановиха щетите. Преди няколко месеца няколко деца бяха заснети с видеокамера как вандалстват в района. Родителите познали сина си, който сторил срамното дело и пожелали сами да опавят нещата. Издирени са и останалите младежи.

Родителите и децата подеха инициатива за почистването на амфитеатъра в знак на отговорност към новопостроените съоръжения. По този начин младежите показаха, че са си взели поука и съжаляват за стореното.

Отделно ръководството на Община Разлог проведе среща с родителите на децата. Поведението на роднините заслужава адмирации заради осъзнаване на въпроса като общественозначим, коментираха от Община Разлог. Кметът инж. Красимир Герчев сподели, че подобни ситуации налагат допълнителни разходи, вместо с тези средства да бъдат построени нови съоръжения, с което градът да стане още по-красив и привлекателен, както за местните жители, така и за туристите.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини