Празник в Джигурово – театър разсмя малки и големи

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Санданското село Джигурово бе поредното населено място, което успя да се наслади на театралната комедия „Квадратурата на кръга”. Сдружение „Ключ към щастие“, с подкрепата на община Сандански, представиха пред любители на театъра в селището комедийната постановка, в която играят млади таланти с изключителен талант и професионализъм.

Представлението за зрителите бе безплатно, то се играе по проект “Театралното изкуство като средство за общуване и личностно развитие на младежта”. Целта е активизиране на младите хора в малките населени места в община Сандански.

Сюжетът на спектакъла е изграден върху две брачни двойки, които току-що са се събрали и съжителстват в една стая. Уж всичко е наред с партньорите, но бързо става ясно, че липсва най-важното – любовта. Но тя винаги е някъде около нас, а за героите в постановката е буквално на ръка разстояние. Двамата съквартиранти и пресни съпрузи разменят своите половинки след куп перипетии и смешни случки.

Турнето на талантливите актьори ще завърши с представление в общинския център Сандански на 19 март.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини