Комедията „Горката Франция” ще усмихне Сандански на Благовещение

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Едно от най-веселите театрални заглавия пристига в Сандански. Постановката „Горката Франция” ще се проведе навръх празника Благовещение – 25 март, от 19,00 часа в Дома на културата. На сцената ще се вихрят обичаните актьори Сашо Кадиев, Катерина Евро, Александър Дойнов, Фахрадин Фахрадинов, Анелия Луцинова.

Франция. Париж. Обикновено френско семейство. И докато всичко изглежда познато и делнично, съдбата вече е забъркала коктейл от непредвидени ситуации и неочаквани обрати, гарнирани с много смях. Пиесата „Горката Франция” среща зрителя с бояджията Виктор Табуре от Лимонж. За кратко време той открива, че семейството му не е това, което си е мислел и че не познава най-близките си същества. Изоставен от съпругата си, той пристига в Париж при сина си Мишел, където го очаква нова изненада – младежът живее с любовника си Жозе. Какви методи ще предприеме Виктор, за да превъзпита наследника си, как ще постъпи невярната му жена и как ще реагира чувствителният Мишел?

Авторът Жан Ко подхожда с много любов и разбиране към героите си, давайки им многобройни възможности да излязат от заплетените ситуации, в които непрекъснато се забъркват, докато зрителите се заливат от смях. Но зад този смях се крие  и много житейска мъдрост и любов в различните й форми. Билетите ще се продават от утре в Туристически-информационен център до сградата на ГУМ.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини