Експерти съветват как да стартираме самостоятелен бизнес

Снимка: Община Благоевград, архив
Снимка: Община Благоевград, архив

Желаете да стартирате самостоятелен бизнес, но не знаете от къде да започнете? Областен информационен център-Благоевград кани на информационно-мотивационна среща на тема „Как да стартирам успешно самостоятелен бизнес?“.

На нея ще бъде представена полезна и конкретна информация за това как да развием бизнес идея, какви знания и умения са необходими на предприемача, защо са важни консултациите и какви са възможностите за участие в различни безплатни обучения. Присъстващите ще могат да споделят своите идеи и да получат съдействие за тяхното реализиране.

Информационно-мотивационната среща в Благоевград е част от изпълнението на проект „Устойчиви и качествени работни места чрез подкрепа за развитие на предприемачеството“ на „Делина консулт“ ООД, финансиран по ОП „Развитие на човешките ресурси“ 2014 – 2020 г., съфинансирана от ЕС, чрез ЕСФ.

Събитито в Благоевград ще се проведе на 22 февруари 2019 г. /петък/ от 11.00 часа в офиса на Областен информационен център на пл. „Георги Измирлиев“ №5. Предварителна регистрация за участие не е задължителна. Участието в информационно-мотивационната среща е безплатно.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини