Борисов изказа съболезнования за жертвите на катастрофата в Македония

Снимка: БНТ
Снимка: БНТ

Премиерът Бойко Борисов поднесе съболезнования за загиналите при тежката автобусна катастрофа по пътя Гостивар-Скопие в Македония. 

"С прискърбие научих, че по пътя Гостивар-Скопие изгубиха живота си 13 души. Изразявам съболезнования на близките на загиналите и скорошно оздравяване на пострадалите.", написа Борисов в официалния си Фейсбук профил. 

След преобръщането на автобуса късно снощи загинаха 13 души, а страната обяви двудневен траур за жертвите.

Пътническият автобус, пътуващ по линия Скопие - Тетово, преминал през мантинелата в насрещното движение и се преобърнал. Все още не е известно каква е причината за инцидента. Шофьорът е настанен в болница и предстои да бъде разпитан. Днес започна и извънредна техническа проверка на автобуса. Сред жертвите е и синът на депутат от управляващия Социалдемократически съюз.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини