Над 360 000 лв. за читалищна дейност в община Разлог

Снимка: Община Разлог
Снимка: Община Разлог

На работна среща в сградата на община Разлог беше разпределена субсидията на читалищата в региона. На нея присъстваха представители на всички културни институции. Тази година няма да има промяна в щатните бройки, те ще са толкова, както предходната година – 38 бройки за всички читалища в общината.
Субсидията, която е отпусната от Министерството на културата, е в размер на 360 620 лева, като през 2019 година има увеличение в сравнение с миналогодишната, която беше 318 250 лева.
На срещата бе прието и през тази година читалищата да представят на всеки три месеца финансов отчет и отчет за дейността пред ръководството на община Разлог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини