Кметовете на разложките села със заплати от 920 до 1000 лева

Снимка: Община Разлог, архив
Снимка: Община Разлог, архив

Общинският съвет в Разлог определи индивидуалните основни месечни заплати на кметовете на населените места на територията на общината. Размерът на възнагражденията на управниците влиза в сила със задна дата – 1 януари 2019 година.

Най-много ще получава кметът на курортното селище Баня – 1000 лева. По 960 лева на месец ще е заплатата на управниците на селата Елещница и Бачево.

Четирима кметове – на селата Добърско, Долно Драглище, Горно Драглище и Годлево, да се разписват срещу 920 лева месечно възнаграждение, решиха още общинските съветници в град Разлог.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини