Квартет дрогирани шофьори спипани в Петричко и Сандански

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Четирима водачи на МПС са задържани от органите на реда за шофиране след употреба на наркотични вещества. Трима от тях са спипани в Петричко, а един- в град Сандански.

На улица ул.“Отец Паисий“ в Петрич е спрян за проверка 36-годишният И. В. от с. Генерал Тодоров, който управлявал лек автомобил „Фиат Брава“. Установено е, че кара след употреба на дрога. Задържан е със заповед в ареста до 24 часа.

В петричкото село Ново Кономлади пък е хванат 21-годишният Д. А. от санданското село Левуново, който шофирал лек автомобил „Фолксваген Голф” след употреба на наркотични вещества. Дрогиран водач е установен и на улица “Георги Казепов“ в Сандански. 22-годишният санданчанин Н. П. бил зад волана на лек автомобил „Фолксваген Голф“. Той също е арестуван до 24 часа.

Последният дрогиран шофьор е заловен вчера към 11:50 часа в петричкото село Коларово. 24-годишният К. Р., жител на селото, карал лек автомобил „Нисан“ след употреба на наркотични вещества. Той е задържан зад решетките до 24 часа. Срещу всички нарушители на закона са образувани бързи полицейски производства.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини