Момче и жена блъснати на пешеходни пътеки в Благоевград

Снимка: Дарик, архив
Снимка: Дарик, архив

Двама пешеходци пострадаха при пътни инциденти в Благоевград вчера за по-малко от час. За щастие пострадалите нямат тежки травми. 45-годишният Б. В. от Сандански шофирал към 19:00 часа по улица “Славянска“ в областния център на Пиринско лек автомобил „Шевролет“. Шофьорът не пропуснал и блъснал 13-годишно момче от Благоевград, което пресичало пътното платно на обозначено за целта място. То е настанено за наблюдение в МБАЛ-Благоевград с рана на главата и без опасност за живота.

Друг пътен инцидент станал към 18:05 часа на булевард “Св. св. Кирил и Методий“ в Благоевград. Лек автомобил „Опел Мерива“, управляван от 71-годишния благоевградчанин С. К., не пропуснал и ударил 63-годишна жена от Благоевград, която пресичала пътното платно на обозначено за целта място. Пешеходката е получила порезна рана на горната устна и охлузване на лявото коляно.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини