Шофьор избяга от полицаи, катастрофира и заряза колата край Дамяница

Снимка: Илинден прес, архив
Снимка: Илинден прес, архив

Шофьор избяга от полицейска проверка, катастрофира и заряза потрошената си кола. Екшънът започнал към 02:00 часа през нощта във вторник в района на ул.“Стефан Стамболов“ в град Сандански. Полицейски служители подали сигнал за спиране на лек автомобил „Опел Корса“, водачът обаче не се подчинил на органите на реда и с мръсна газ напуснал града. Колата е намерена малко по-късно от полицаи край отбивката за с. Дамяница, тя била обърната по таван след катастрофа. От шофьора нямало и следа. За случая е уведомена Районна прокуратура-Сандански.

Бързо производство за извършено престъпление е образувано срещу пиян шофьор от сатовчанското село Вълкосел. 41-годишният М. Х. управлявал вчера към 16:02 часа по улица “Предел“ в град Симитли товарен автомобил „Ивеко“. При проверка от полицаи е установено, че шофира камиона с наличие на 2,28 промила алкохол в издишания въздух. Пишман шофьорът е задържан със заповед в ареста до 24 часа.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини