Хваналият кръста на Богоявление в Симитли младеж дари парите за Лия

Снимка: Община Симитли
Снимка: Община Симитли

Борислав Илиев, който извади богоявленския кръст от реката в Симитли, дари парите, събрани от обиколката по къщите в града, за лечението на 4-годишната Лия. Воден от най- човешкото чувство да помогне на болно дете, Боби дари сумата за покриването на разходи по скъпоструващо лечение в чужбина. Традицията от няколко години насам повелява младежът, извадил кръста от река Струма на Йордановден, да дарява парите или за добра кауза, или за изграждането на нещо полезно за жителите на Симитли. Борислав лично се срещна със семейството на Лия и самата нея, за да дари събраната сума.

Каузата на Лия от симитлийското село Полена е кауза на всички граждани на община Симитли вече 2 месеца. С общи усилия всички със своите дарения и добри сърца ще помогнат на детето да оздравее. Даренията за Лия продължават, доброто надделява. Нека всички се обединим и помогнем на Лия, призовават жители на Симитли.

Банкова сметка в Първа Инвестиционна Банка

IBAN: BG98FINV91502016465887

BIC: FINVBGSF

В полза на Лияна Спасова Ангелова

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини