Футболни надежди от 9 държави на турнир в Сандански

Снимка: Община Сандански, архив
Снимка: Община Сандански, архив

Футболният турнир „Пирин къп 2019“ ще се проведе в началото на месец февруари в град Сандански. Надпреварата за деца и младежи ще бъде под патронажа на кмета на общината - Кирил Котев. Участие в турнира са потвърдили редица столични школи, сред които отборите на „Левски” и „ЦСКА-София”, с набори от 2004 г. до 2009 г.

Във футболното събитие се очакват отбори от девет страни. С по два набора ще се включат „Черноморец”-Одеса и „Нива”-Виница от Украйна, сред участниците ще гръцки, сръбски и македонски отбори. „Провеждането на турнири с такъв ранг доказват, че футболът в курортния ни град е на ниво. Община Сандански ще продължи да подкрепя спорта във всичките му направления”, твърди кметът Кирил Котев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини