Сандански строи път до новата спортна зала с 1 млн. лв. от държавата

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Община Сандански получи 1 милион лева с постановление на Министерски съвет. С тези средства ще се изградят пътната връзка и вертикалната планировка на строящия се обект „Спортно-рекреационен център град Сандански“. Около самата спортна зала също се предвидени спортни съоръжения за спорт на открито. Идеята е този спортно-рекреационен център да се превърне в  притегателно за спортистите място, където да се упражняват различни видове спорт. Пространството край сградата ще е и място за спорт, отдих и почивка на жителите и гостите на курортния град.

„С мащабния проект, който ще реализираме, искаме да постигнем една цялостна завършеност на спортно-рекреационния център. Тези средства, отпуснати от държавата, ще ни бъдат от изключителна помощ. Благодаря на правителството за оказаната подкрепа, оценката и доверието. Скоро всички ние ще имаме възможността да оценим по достойнство градът ни да има модерна спортна зала”, заяви общинският кмет Кирил Котев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини