Скала падна върху жп линия, спря влаковете между Белица и Якоруда

Снимка: ГАРА АВРАМОВО -railway station Avramovo
Снимка: ГАРА АВРАМОВО -railway station Avramovo

Паднала скална маса спря движението на влаковете между Якоруда и Белица, съобщават от БДЖ. Скалата е паднала върху ЖП линията. Влакове с №16101 и № 16102 престояват в гарите Якоруда и Белица. Няма данни за пострадали лица.

Това е единствената теснолинейка в страната. Тя пътува по маршрут Добринище- Банско- Разлог- Белица- Якоруда- Велинград- Септември. 

Инцидентът е станал тази сутрин малко след 6 часа. До възстановяване на движението влаковете ще се движат в участъците Белица-Добринище и Септември-Якоруда. Направена е организация за транспортиране на пътниците между Белица и Якоруда.
 
 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини