„Беласица”-Петрич спечели детския футболен турнир в Симитли

Снимки: Община Симитли
Снимки: Община Симитли

Шест детски отбора се надиграваха в 20-ия юбилеен футболен турнир в памет на Иван Янчев в град Симитли. Мачовете в събота бяха изиграни пред погледите на легендата на Испания - Мичел Салгадо, и на бившия президент на „Реал”-Мадрид - Лоренцо Санс, които бяха специални гости на кмета на общината - Апостол Апостолов.

Градоначалникът връчи купи и индивидуални отличия  на най-добрите футболисти на турнира. Големият победител са децата на „Беласица”-Петрич, които надделяха трудно с дузпи над детския отбор на домакините от „Септември” с 6:4, след като редовното време завърши при зрелищно равенство от 3:3.

Третото място остана за „Мечетата”-Петрич, четвърти е отборът на „Пирин 2001”, на пето място се класира тимът на Разлог, а последни останаха малките футболисти на Банско.

За най-добър защитник бе отличен Никола Теов от „Пирин 2001”, най-добър вратар стана вратарят на „Септември” (Симитли) - Методи Иванов. Голмайстор на турнира е съотборникът му Методи Кокалков с  6 точни попадения. Най-добрият нападател на турнира е Костадин Илиев от тима на „Мечетата”, а отличието най-полезен играч в турнира бе връчено на Иван Хаджиев от „Беласица”.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини