Връчиха дипломите на 80 студенти от Факултета по изкуствата в ЮЗУ

Снимки: ЮЗУ
Снимки: ЮЗУ

80 бакалаври и магистри, възпитаници на Факултета по изкуствата на Югозападния университет „Неофит Рилски“-Благоевград, получиха дипломите си за висше образование. На тържествената церемония днес с плакет бяха отличени и  абсолвентите с най-висок успех от випуск 2018. Деканът на факултета - проф. д.изк.н. Йордан Гошев, откри тържеството и поздрави абсолвентите. „Предстои ви да бъдете решителни и да направите всичко, което е по силите ви, за да превърнете мечтите си в реалност, да приложите в практиката всичко онова, което сте придобили по време на вашето следване в един от най-престижните университети в България – Югозападния университет „Неофит Рилски“, каза в приветственото си слово деканът. 

Приветствие към дипломантите от името на ректора – проф. д-р Борислав Юруков, произнесе зам.-ректорът проф. д-р Георги Апостолов.

„Вие ще работите в едни от най-светлите сфери на обществения живот – образованието и художествената изява, ще обучавате и възпитавате гражданите на нашата родина за пълноценен и достоен живот. Вие ще допринасяте за опазването и предаването на поколенията на безценните културни богатства на нашия древен народ, ще носите отговорността за подготовката на онези, които ще изграждат модерна и просперираща България“, с тези думи се обърна към дипломантите проф. Апостолов. Той им пожела здраве и много професионални успехи.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини