Важна среща с министър Ангелкова в Банско преди зимния сезон

Снимка: Община Банско, архив
Снимка: Община Банско, архив

Министърът на туризма Николина Ангелкова ще проведе работна среща с контролните органи днес в курорта Банско. По време на дискусията ще бъдат обсъдени мерки и инициативи за гарантиране на успешен зимен сезон и спокойна почивка на туристите. В събитието ще участват представители на контролните органи, местната власт и бизнеса. Срещата ще се проведе от 16,30 часа в залата на Народно читалище „Никола Вапцаров“. Преди нея министър Ангелкова ще даде брифинг.

Кметът на община Банско - Георги Икономов, ще бъде домакин на работната среща. По време на дискусията ще бъдат обсъдени мерки и инициативи за гарантиране на успешен зимен сезон и спокойна почивка на туристите.

Целта на срещата е да се координират усилията на институциите. С цел намаляване на сивия сектор в хотелиерския бизнес, ще продължат проверките на местата за настаняване чрез практиката „скрит клиент” посредством различни онлайн базирани резервационни системи. НАП и Агенцията по храните ще осъществяват засилен контрол върху хотелите и заведенията през зимния сезон.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини