Полицаи гонили арестанта беглец, но напразно. От момчето няма и следа

Снимка: ИлинденПрес, архив
Снимка: ИлинденПрес, архив

Един полицай пази входа на Спешния център в Благоевград, а друг полицай води 18-годишен младеж, който тази сутрин към 5 часа е спипан с малко количество канабис. Медицинският преглед установява, че има здравословен проблем и не може да лежи в ареста. 

Момчето е уплашено и моли да отиде до тоалетната. Белезниците му са свалени заради лекарския преглед. Тръгва към санитарния възел, а след него върви полицай. 

Младежът побягва по коридора на Спешното, шмугва се в лекарска стая и скача навън през отворения там прозорец.

Униформените служители тичат след него, но не успяват да го хванат.

Това се е случило тази сутрин в Спешния център в Благоевград. Нелепото бягство  вдигна на крак целия полицейски състав на областната полицейска дирекция.

18-годишният беглец все още не е установен. Преди минути заместник-директорът на ОД МВР Димитър Кръстев призна, че цяла сутрин се провежда специализирана полицейска операция с огромен брой сили и средства. Резултат от нея обаче към момента няма.

Вътрешна проверка ще установи защо и как един уплашен младеж в недобро здравословно състояние, според лекарите, успя да избяга от полицията. 

Въпреки че становището на лекарите е било, че той не може да бъде задържан, към онзи момент той все още е бил в състояние на арест и по случая е образувано досъдебно производство.

Младежът е криминално проявен - има регистрации за дрога, увреждане и кражби. 

 

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини