Кметът на Белица се ядоса на държавата, сам ще обезопасява път

Снимки: Община Белица
Снимки: Община Белица

Кметът на община Белица - Радослав Ревански, взе нещата в свои ръце, след като държавата дълго време отлага решаването на важен проблем, засягащ здравето и живота на местните жители. Амбициозният управник се закани сам да обезопаси рисков участък към село Краище, което е най-голямото в общината. 

Миналата седмица народният представител от ДПС - Елхан Кълков, постави парламентарно питане към регионалния министър Петя Аврамова за осигуряване на средства, с които да се обезопаси критичния участък. След отказ на държавата да си свърши работата, кметът Радослав Ревански се закани да направи показно какво значи да се грижиш за живота и здравето на хората.

„За мен хората са най-важното нещо в община Белица. И тъй като не мога повече да чакам и да разчитам на държавата, лично се заемам с обезопасяването на опасния за живота на хората рисков пътен участък. Искам навреме да предотвратя инцидентите, а не да тичаме след събитията“, сподели кметът Ревански. Той увери, че ще направи икономии от местните дейности, за да осигури пари от бюджета. 

Той обеща съвсем скоро да бъдат поставени необходимите пътни знаци, пешеходна пътека, изкуствени неравности и трета лента за движение на изхода за село Краище.

 

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини