Чиновници изчисляват сметката за ремонта на читалището в Хотово

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Комисия от служители на община Сандански ще изчислява колко ще струва ремонтът на покрива на Народно читалище „Просвета” в село Хотово. Това решение взеха общинските съветници на своето заседание в края на септември. То бе по искане на кмета на Хотово – Стоян Котов, за извършване на спешен ремонт на покрива на културната институция. Покривната конструкция е разрушена и сградата се наводнява при всеки силен дъжд. Кметският управник алармира вече няколко пъти за проблема общинските съветници в Сандански.

Комисията ще извърши проверка на обекта и ще изготви протокол с количествено-стойностната сметка относно необходимите средства и разходи за ремонта на покрива. Крайният срок за това е 31 октомври тази година.

В читалището в Хотово отдавна не се развива самодейност, но сградата се ползва за други инициативи на кметството и на общината.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини