Ремонтират счупени пейки в градския парк на Сандански

Снимка: Община Сандански
Снимка: Община Сандански

Ще бъдат ремонтирани счупените пейки в градския парк „Свети Врач” на Сандански. Те се намират в района между паметника на генерал Георги Тодоров и моста за Летния театър. Едва една трета от над 40 пейки са в добро състояние, другите имат нужда от ремонт. Те ще бъдат боядисани, а счупените летви ще бъдат заменени с нови.

Община Сандански ще осигури необходимите средства за ремонтните дейности и за пълното им възстановяване. Паркът е предпочитано място и от санданчани, и от гостите на курорта. Служители на отдел „Озеленяване” ще се заемат с работата по ремонта на пейките. През лятото те бяха доста заети с други дейности, но сега имат по-малко работа и ще поправят не само пейките, но и бордюрите в този район на градския ни парк, увери кметът на община Сандански – Кирил Котев.

Коментари
Екипът на Илинден Прес Ви информира, че администраторите на форума ще премахват всички мнения, съдържащи нецензурни думи и квалификации, както и обиди на расова, етническа или верска основа. Редакцията не носи отговорност за мненията, качени в Илинден Прес от потребителите. Коментирането под статии изисква потребителят да спазва правилата за участие във форумите на Илинден Прес. Преди да пишете коментари, прочетете нашите правила за участие във форумите.
    Няма добавени коментари!
Напиши коментар:
Въведете кода от картинката!

Още новини